Matricák készítése

Matricák készítése

Egyedi reklám matricák készítése

Az egyedi reklám matricák készítése különböző nyomtatási technológiákat felhasználásával történhet, annak függvényében, hogy Ön mire szeretné használni az elkészült reklám matricákat. A reklám matricák készítése során minőségi alapanyagokat és tartós festékeket használunk, hogy Ön hosszú időn keresztül profitálhasson a termék előnyeiből. Ügyfeleink elégedettsége érdekében a matricák készítésének minden fázisa egyéni nyomtatási jellemzőkkel jár együtt. Tekintsen be egy kicsit műhelytitkainkba, ismerkedjen meg a nyomtatási eljárásokkal, hogy ezáltal Önnek is több ismerete legyen a választási lehetőségekről.

Matricák rendelése itt!


Matricák készítéseMatricák készítése – flexografikus nyomtatás

A flexo nyomtatás manapság a nyomással történő nyomtatás leginkább elterjedt módja. Segítségével költséghatékony módon lehet minőségi cimkéket előállítani nagy sebességgel. A flexo festékek nagyon vékonyan fednek, vízalapúak, így ideálisak a négy szín color nyomtatásra (CMYK).

Matricák rendelése itt!


Matricák nyomtatásaMatricák készítése – magasnyomó címkenyomtatás

Egy folytonos tekercsben, mint a flexo folyamat esetében, a lemezhengerek azonos átmérőjűek kell legyenek, mint a lemez hossza. A lemez henger mindig azonos átmérőjű nem számít, milyen hosszú a lemez ismételt hossza. A hordozó áthalad a lemezen, majd újra beilleszkedik a kiindulási helyzetbe, hogy a nyomtatás folyamatos legyen.

Matricák rendelése itt!


Matrica készítésMatricák készítése – szitanyomás

Szitanyomás egy nagyon sűrű keretre feszített hálóval történik, amelyre fényérzékeny emulziót visznek fel. A film negatív felett el van helyezve egy képernyő, amelyet ezután nagy intenzitású fénynek tesznek ki meghatározott ideig. Egyszerre csak egyetlen színt lehet használni, és a következő szín alkalmazása előtt meg kell várni, hogy a festék megszáradjon.

Matricák rendelése itt!


Egyedi matricák készítéseMatricák készítése – digitális nyomtatás

A digitális nyomdagépünk az intermittáló roll-to-roll prések. A képeket elektronikus feltöltött fémlemez hozza létre, az úgynevezett fotóleképezési lemez. Mind a festék, mind a feldolgozási folyadékok anyaga újrahasznosítható, ami nagyon gazdaságos anyagfelhasználást eredményez.

Matricák rendelése itt!


Reklám matricák készítéseMatricák készítése – stancolás

Lapok és tekercsek stancolását is biztosítani tudjuk, valamint a digitális kést és lézervágást, amelyek egy olcsó alternatívát jelentenek kis példányszámú vagy szokatlan formák esetén. Nagy mennyiségű rendelés esetén a precíziós acél stancolót használjuk, ami hosszú időn keresztül biztosítja a vágást. Amikor a munka rövidebb időtartamú, sokkal gazdaságosabb a mágneses kések használata.

Matricák rendelése itt!


Olcsó matricák készítéseMatricák készítése – hasítás

A címkék általában hálószerűen vannak nyomtatva, az alapanyag felhasználás maximalizálása érdekében, így azonos szélességű alapanyagra több cimke nyomtatható. A hasítás úgy történik, hogy a speciális felszerelés állítható forgópengékkel feszíti a görgőket és a cimke számlálókat.

Matricák rendelése itt!

 

Egyedi reklám matricák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott matricákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott matricákkal szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@reklam-matricak.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.