Tetkó gyártó

Egyedi reklám tetoválás matrica gyártó

Tetoválás matricák készítéseReklám tetoválás matrica gyártó

A világ egyik legnagyobb kínai ideiglenes hamis tetoválás gyártó magyarországi képviseleteként, világelsők vagyunk a különleges és újszerű tetoválások tervezésben és nyomtatásában.

Tetoválás matricák rendelése itt!

A védett gyártási folyamatunk lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű hamis tetoválás papírt készítsük világszerte. Ezeknek a termékeknek a használata teljesen biztonságos, nem mérgező és hipoallergén. Kizárólag a FDA által hitelesített színezékeket és az időtálló gyártási és nyomtatási technológiákat használjuk annak érdekében, hogy termékeink megfeleljenek a nemzetközi szabályozási követelményeket vagy akár meg is haladják azokat. A piacvezető technológia felhasználásával képesek vagyunk az Ön rendelését időben elkészíteni. Célunk, hogy felülmúljuk az Ön várakozásait minden egyes alkalommal, amikor úgy dönt, hogy hamis tetoválás matricákat vásárol tőlünk.

Tetoválás matrica készítésTetoválás matrica készítés – a stencil előkészítése

A nyomtatandó kép körvonalát a stencil ív zselatin vagy lakk rétegébe mártják. A lakk vagy a zselatin eltávolításra kerül, hogy elérhető legyen a nyomtatandó felület. A stencilt egy szolvenssel a szitára rögzítik, majd megszárítják a szitán; a hátlapot eltávolítják, meghagyva kizárólag a film réteget. A stencil bizonyos részein átnyomják a festéket.

Tetoválás matricák rendelése itt!

Ideiglenes tetoválás nagytételbenTetoválás matrica készítés – szitanyomás

A szita amire a stencilt ragasztják, egy finoman szőtt szövet, (mint a selyem, nejlon, és Dacron) vagy rozsdamentes acélból készült háló. Képátvitel úgy lehet elérni, a festéket a sablonon keresztül átnyomják a nyomtatási felületre. A tintát egy gumi rakli segítségével nyomják át a szitán. Ez a folyamat egyszerre csak egy szín nyomtatását teszi lehetővé, így a szitanyomást minden egyes szín esetében külön kell elvégezni. A színeket fordított sorrendben kell nyomni, az utolsót először, az elsőt pedig utoljára, így a kész tetoválás egy többrétegű szendvicshez hasonlít. Az alsó réteg a papírt, majd az transzfer film, a tetején pedig a kép részletei a színekkel. A háttér színeit utoljára húzzák rá.

Tetoválás matricák rendelése itt!

Tetoválás matrica gyártóTetoválás matrica készítés – befejező műveletek

Amennyiben szükséges, a nyomtatott tetoválás lapokat újra be lehet borítani egy filmképző anyaggal, hogy lepecsételjék a képet. Ezután az utolsó borítóréteg után az íveket felvágják vagy stancolják tekercsekbe vagy egyedi tetoválásokra. A kész tetoválásokat ezután csomagolják vagy dobozolják, előkészítve a szállításra. A csomagolóanyagokat úgy tervezik meg, hogy minimális legyen a nedvességgel való érintkezés lehetősége, hogy elkerüljük a transzfer film korai átnyomódását.

Egyedi tetoválás matricák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott matricákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott matricákkal szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@reklam-matricak.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.